Rundvisning i Mærsk Tårnet

Det nye forskertårn, Mærsk Tårnet, ligger på Nørrebro midt i København og markerer et nyt kapitel for den sundhedsvidenskabelige forskning i Danmark. Forskere og studerende ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet har fået ultramoderne faciliteter til forskning og undervisning.

Kom indenfor til sundhedsvidenskab i verdensklasse

På rundvisningen i Mærsk Tårnet hører I om visionen for det nye fyrtårn inden for sundhedsforskning på Københavns Universitet. I kommer helt tæt på forskningen og går rundt i den stemningsfulde arkitektur med store auditorier og små studiekroge bag facadens 3300 kobberskodder. I parken finder I Københavns længste gangbro, og fra øverste etage byens måske bedste udsigt - helt til Sverige.

Praktisk information

Tid: Søndag kl. 14:00-15:15 og hver anden Torsdag kl. 16:45-18:00. Tiderne er med forbehold for, at der kan være datoer, der udgår grundet anden aktivitet i bygningen. De gældende datoer kan ses ved at følge billet-knappen. Ønsker du at booke en grupperundvisning udenfor de faste tidspunkter, så kontakt venligst: Maersktower@sund.ku.dk

Mødested: Ved receptionen i Mærsk Tårnets foyer. Gå ind gennem hovedindgangen fra Blegdamsvej (svingdøren) og til højre.

Varighed: Rundvisningen varer 1 time og 15 min. Ankomst 10 min. før start.

Tilgængelighed: Der er elevatoradgang og fladt gulv alle steder i bygningen. Hvis der er gangbesværede eller kørestolsbrugere med på turen, så informér os gerne på forhånd.

Transport: Hvis du er på cykel, kan du parkere i et af de mange cykelstativer på campusområdet. Bilister parkerer på Blegdamsvej, Nørre Allé eller anden nærliggende vej efter de der gældende regler. Bus 3A kører på Blegdamsvej (stoppested: Skt. Hans Torv eller Rigshospitalet Syd), og 6A på Tagensvej (stoppested: Rigshospitalet Syd).