Rundvisning i Mærsk Tårnet – Københavns Universitet

Mærsk Tårnet > Besøg Mærsk Tårnet > Rundvisning i Mærsk Tå...

Rundvisning i Mærsk Tårnet

Kom indenfor til sundhedsvidenskab i verdensklasse

Mærsk Tårnet blev indviet i januar 2017, og studerende og forskere har siden været i fuld gang med at flytte ind og tage de nye omgivelser med banebrydende arkitektur og nytænkende indretning i brug.

Interessen for den nye bygning er stor. Vi inviterer danske og udenlandske gæster indenfor til en oplevelse af bygningen, de nye faciliteter i international topklasse og introduktion til universitetets sundhedsvidenskabelige forskning.

Rundvisning

Tid: Hver søndag kl. 14:00-15:15 og på hverdage enten tirsdag eller torsdag kl. 16:45-18:00 skiftende fra uge til uge (med forbehold for, at der kan være andre aktiviteter, så datoer må udgå.) Følg billetlinket nedenfor og se gældende datoer til og med december 2018.

Pris: 120 kr. voksen, 90 kr. pensionist/student, 60 kr. børn

Køb billet til rundvisning

Engelske rundvisninger efter aftale: kontakt maersktower@sund.ku.dk

Gruppe rundvisning

Antal deltagere: 25 personer – hvis I er mere end det, deler vi gruppen op i to eller flere rundvisninger.

Pris: 2500 kr. per rundvisning

Kontakt: maersktower@sund.ku.dk

Om rundvisningen

På rundvisningen i Mærsk Tårnet hører I om visionen for det nye fyrtårn inden for sundhedsforskning på Københavns Universitet. I hører om forskningen. I besøger en af laboratorieetagerne og går rundt i den stemningsfulde arkitektur med store auditorier og små studiekroge bag facadens 3300 kobberskodder. I parken finder I Københavns længste gangbro, og fra øverste etage byens måske bedste udsigt - helt til Sverige.

Praktisk information

Mødested

Ved receptionen i Mærsk Tårnets foyer. Gå ind gennem hovedindgangen fra Blegdamsvej (svingdøren) og til højre.
Se kort over Panum. 

Varighed

Rundvisningen varer 1 time og 15 min. Ankomst 10 min. før start.

Tilgængelighed

Der er elevatoradgang og fladt gulv alle steder i bygningen. Hvis du er gangbesværet eller kørestolsbruger, så informér os gerne på forhånd.

Der er otte handicapparkeringspladser ved indgangen fra Nørre Allé ved Tandlægeskolen. Adressen til pladserne er Nørre Allé 20. Alle med gyldigt handicapskilt kan frit benytte dem. Der er trinløs passage til indgangen.

Transport

Hvis du er på cykel, kan du parkere i et af de mange cykelstativer på campusområdet eller i cykelkælderen under Mærsk Tårnet. Bilister parkerer på Blegdamsvej, Nørre Allé eller anden nærliggende vej efter de der gældende regler (se "Tilgængelighed" for handicapparkering). Bus 3A kører på Blegdamsvej (stoppested: Skt. Hans Torv eller Rigshospitalet Syd), og 6A på Tagensvej (stoppested: Rigshospitalet Syd).
Se Rejseplanen. 

Ansatte ved KU