Rundvisning i Mærsk Tårnet – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Mærsk Tårnet > Besøg Mærsk Tårnet > Rundvisning i Mærsk Tå...

Rundvisning i Mærsk Tårnet

Maersk Taarnet

Kom indenfor til sundhedsvidenskab i verdensklasse
Mærsk Tårnet blev indviet i januar i år, og studerende og forskere har siden været i fuld gang med at flytte ind og tage de nye omgivelser med banebrydende arkitektur og nytænkende indretning i brug.
Interessen for den nye bygning har været stor. Nu er vi klar og åbner dørene. Vi inviterer danske og udenlandske gæster indenfor til en oplevelse af bygningen, de nye faciliteter i international topklasse og introduktion til universitetets sundhedsvidenskabelige forskning.

Rundvisning

Tid tirsdag og torsdag kl. 16:45-18:00.

Pris 120 kr. voksen, 90 kr. pensionist/student, 60 kr. børn

Køb billet til rundvisning

(Bemærk: Hvis det er første gang du bruger Billetto til billetkøb, bliver du bedt om at oprette en ”konto” hos dem med et brugernavn og adgangskode)

Gruppe rundvisning

Antal deltagere: 25 personer – hvis I er mere end det, deler vi gruppen op i to eller flere rundvisninger.

Pris 2500 kr. per rundvisning

Kontakt: maersktower@sund.ku.dk

Om rundvisningen

På rundvisningen i Mærsk Tårnet hører I om visionen for det nye fyrtårn inden for sundhedsforskning på Københavns Universitet. I hører om forskningen. I besøger en af laboratorieetagerne og går rundt i den stemningsfulde arkitektur med store auditorier og små studiekroge bag facadens 3300 kobberskodder. I parken finder I Københavns længste gangbro, og fra øverste etage byens måske bedste udsigt - helt til Sverige.

Praktisk information

Mødested

Ved receptionen i Mærsk Tårnets foyer. Gå ind gennem hovedindgangen fra Blegdamsvej (svingdøren) og til højre.
Se kort over Panum. 

Varighed

Rundvisningen varer 1 time og 15 min. Ankomst 10 min. før start.

Tilgængelighed

Der er elevatoradgang og fladt gulv alle steder i bygningen. Hvis du er gangbesværet eller kørestolsbruger, så informér os gerne på forhånd.

Transport

Hvis du er på cykel, kan du parkere i et af de mange cykelstativer på campusområdet eller i cykelkælderen under Mærsk Tårnet. Bilister parkerer på Blegdamsvej, Nørre Allé eller anden nærliggende vej efter de der gældende regler. Bus 3A kører på Blegdamsvej (stoppested: Skt. Hans Torv eller Rigshospitalet Syd), og 6A på Tagensvej (stoppested: Rigshospitalet Syd).
Se Rejseplanen. 

Ansatte ved KU