Rundvisning i Mærsk Tårnet – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Mærsk Tårnet > Besøg Mærsk Tårnet > Rundvisning i Mærsk Tå...

Rundvisning i Mærsk Tårnet

Det nye forskertårn, Mærsk Tårnet, ligger midt på Nørrebro i København og markerer et nyt kapitel for den sundhedsvidenskabelige forskning i Danmark. Forskere og studerende ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet (SUND) på Københavns Universitet har fået ultramoderne faciliteter til forskning og undervisning. Store dele af bygningen er også åben for offentligheden, og den omkringliggende park tilbyder grønne områder og er åben for alle, som har lyst til en pause fra byens pulserende liv. 

Kom indenfor til sundhedsvidenskab i verdensklasse
Mærsk Tårnet blev indviet i januar i år, og studerende og forskere har siden været i fuld gang med at flytte ind og tage de nye omgivelser med banebrydende arkitektur og nytænkende indretning i brug.
Interessen for den nye bygning har været stor. Nu er vi klar og åbner dørene. Vi inviterer danske og udenlandske gæster indenfor til en oplevelse af bygningen, de nye faciliteter i international topklasse og introduktion til universitetets sundhedsvidenskabelige forskning.

Forskning, studieliv og udsigt
På rundvisningen i Mærsk Tårnet hører I om visionen for det nye fyrtårn inden for sundhedsforskning på Københavns Universitet. I hører om forskningen. I besøger en af laboratorieetagerne og går rundt i den stemningsfulde arkitektur med store auditorier og små studiekroge bag facadens 3300 kobberskodder. I parken finder I Københavns længste gangbro, og fra øverste etage byens måske bedste udsigt - helt til Sverige.

Tid tirsdag og torsdag kl. 16:45-18:00.

Pris 120 kr. voksen, 90 kr. pensionist/student, 60 kr. børn

Køb billet til rundvisning

(Bemærk: Hvis det er første gang du bruger Billetto til billetkøb, bliver du bedt om at oprette en ”konto” hos dem med et brugernavn og adgangskode)

NB! Billetter kan ikke byttes eller refunderes.

Praktisk information
Mødested: Ved receptionen i Mærsk Tårnets foyer. Gå ind gennem hovedindgangen fra Blegdamsvej (svingdøren) og til højre.
Varighed: Rundvisningen varer 1 time og 15 min. Ankomst 10 min. før start.
Tilgængelighed: Der er elevatoradgang og fladt gulv alle steder i bygningen. Hvis du er gangbesværet eller kørestolsbruger, så informér os gerne på forhånd.
Transport: Hvis du er på cykel, kan du parkere i et af de mange cykelstativer på campusområdet eller i cykelkælderen under Mærsk Tårnet. Bilister parkerer på Blegdamsvej, Nørre Allé eller anden nærliggende vej efter de der gældende regler. Bus 3A kører på Blegdamsvej (stoppested: Skt. Hans Torv eller Rigshospitalet Syd), og 6A på Tagensvej (stoppested: Rigshospitalet Syd).

Gruppe-rundvisning
Antal deltagere: 25 personer – hvis I er mere end det, deler vi gruppen op i to eller flere rundvisninger.
Pris 2500 kr. per rundvisning
Kontakt maersktower@sund.ku.dk

Medarbejdere på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet
Kontakt maersktower@sund.ku.dk